Skrapbingo

Denna variant av bingo är kanske inte det första människor tänker på när dem tänker på bingo men det är väldig likt det klassiska spelet och väldigt roligt att spela. Detta kan vara en av de mest spännande skraplotterna som kommer från Svenska spel. Här kan man dra ut på skrapningen ordentligt och ändå få direkt belöning.

Så här ser lotten ut

Lotten ser ut som så att man har ett ark med fyra stycken klassiska bingobrickor samt en utropsbricka som är en ruta med de nummer du ska dra. Lotten kostar 30 kronor och det är ett billigt nöje om man jämför med annat. Skrapbingo är perfekt för dig som vill att det ska ta lite längre tid och vara lite mer spännande. Om du tycker att Triss går för fort, ja då är detta lotten för dig. På varje bingobricka så har man även markerat en inre ruta med en lite mörkare färg. På varje lott kan du enkelt se hur man vinner och hur mycket man kan vinna på varje lott. I mitten av brickorna har du en tom ruta som helt enkelt är en gratis-ruta. Den räknas nämligen alltid som redan ifylld.

Hur spelar man Skrapbingo?

Det är egentligen inte så svårt att klura ut, först skrapar du ett ”utropsnummer” på den delen av lotten och sedan letar du efter det numret på bingobrickorna på lotten. Hittar du det så skrapar du den rutan helt enkelt. För att vinna så ska du ha fem nummer i rad, ett kryss eller fyra hörn. Dessutom kan man vinna extra mycket om man lyckas med den inre rutan. Då ska den vara helt skrapad. Högsta vinsten på Skrapbingo är 1 miljon svenska kronor och det är inte lite pengar det. Dessutom så vinner man statistiskt sett på en lott av fyra, så det är goda vinstchanser också.

Vart kan jag spela Skrapbingo?

Jo lotten går att köpa hos alla butiker som är ombud för Svenska spel, dem brukar inte vara svåra att hitta. Tillexempel så är nästan alla Pressbyråbutiker ombud för Svenska spel. Dessutom kan du köpa och spela den online på Svenska spels hemsida. Där kan du även prova att spela den som demolott helt gratis bara för att känna på hur det går till. Lycka till!