Onlinebingo

En av de nyare bingovarianter som blivit störst i nutid är onlinebingon. På Internet kan du spela i stort sett alla former av bingo och det är både enkelt, roligt och spännande! Det är inte svårt att hitta en sajt som erbjuder bingo, det svåra är att välja vart man ska börja spela. De flesta har riktigt bra erbjudanden till nya spelare. Det kan vara i form av bonusar, gratisspel med mera, med mera.

Bingo på svenska

Online hittar du bingo både på svenska och engelska. För dig som är nybörjare och har svenska som modersmål är det såklart enklast och kanske roligast att börja spela på ett svenskt bingorum. Och du behöver inte oroa dig det finns flera riktigt bra svenska bingorum att spela på. Du kan till och med välja vad du vill att bingorummet ska innehålla. Det finns dem som har riktat in sig på att erbjuda enbart bingo och att vara så enkla som möjligt. Men det finns även dem som riktat in sig på att erbjuda så mycket mer än bingo. Dem kan erbjuda både blogg, gästbok, fotodelning, chattrum och receptbyten utöver bingospelandet. Allt på samma ställe.

Fördelar online

Det är inte bara väldigt enkelt och bekvämt att spela bingo online det finns flera andra fördelar. Ett exempel är att du som ny medlem i ett bingorum på nätet ofta får en välkomstbonus och en Insättningsbonus. Dem består vanligen av pengar att spela för och välkomstbonusen får du bara för att du just blir medlem. Det är kanske inte några astronomiska summor det handlar om. Ca 50 kronor ligger dem på i genomsnitt men det kan man komma långt med i bingo eftersom att det finns spel där brickorna kostar så lite som 50 öre styck.

Chatta

Oavsett vilket bingorum du spelar på online så finns det alltid en chatt till varje spel. Där kan du prata med dina motståndare under spelets gång och det finns alltid en chattmoderator som ser till att allt går trevligt till. Dessutom brukar de flesta bingorum erbjuda så kallade chattspel som pågår samtidigt som dragningen. Det är enklare former av spel som även dem går efter den större dragningen. Det kan tillexempel handla om att du ska få ihop till ditt födelsenummer etc.

Multitasking

När du spelar bingo online finns det en väldigt smart funktion. Den heter Autokorrekt eller Autodaub och fungerar på det sätt att när man kryssat i den, ja då sköter spelet sig självt. Om något av de nummer du har kommer upp i dragningen så markerar den åt dig och håller koll om du får bingo. På det sättet kan du göra andra saker samtidigt som du väntar på ditt spel. Du kan även ha flera bingobrickor i samma spel utan att behöva oroa dig för att hänga med i den snabba dragningen.